Una encesa i un sopar solidari per a una campanya de la Fundació PROIDE

Una encesa i un sopar solidari per a una campanya de la Fundació PROIDE

    La Salle Manlleu després d’una colla d’anys torna a organitzar una tradicional encesa solidària a les escales de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu: ha estat aquest dijous 2 de maig a les 20:30 h.

    L’activitat està organitzada des de l’equip de Pastoral de l’escola i els delegats i delegades de Justícia i Pau (JUSP). Una activitat que ha comptat amb actuacions musicals i teatrals a les escales de la Plaça Fra Bernardí de Manlleu. L’encesa és una activitat solidària amb molta tradició a les escoles La Salle de tot Catalunya, enguany La Salle Manlleu la recupera després d’anys sense organitzar-la.

    Tot seguit, la jornada ha continuat a l’escola amb un sopar i una quina solidària amb el sorteig de productes proporcionats per diferents comerços de Manlleu. La campanya també ha inclòs la venda de samarretes de la Fundació PROIDE amb el fragment de la cançó “Tinc un nou pla” del grup musical Sense sal. Totes les activitats eren obertes a la població de Manlleu.

    Volem destacar l’actuació musical del grup de música At last time, de l’Escola de Música de Manlleu, així com dels alumnes de La Salle; Mariona Ferrer, Laura Pintó i Berta Sala al piano, Gisela López a la guitarra, el manifest teatralitzat d’en Biel Costa i el grup de 3r d’ESO que van oferir-nos una performance amb la cançó “Tinc un nou pla”. A la plaça hi van assistir unes 100 persones. L’escola agraeix la dedicació i col·laboració dels alumnes, professors, personal del PAS i famílies de l’AMPA. També agraeix els comerços de Manlleu que hi han col·laborat, així com la fleca Delícies sense gluten, Chocovic, el bar del ASVAT i el Casal Boira Baixa.

    Una vegada realitzat el recompte, s’han aconseguit més de 500 euros que, juntament amb els Esmorzars Solidaris que es van realitzar el passat abril, es podran destinar més de 1.800 euros al projecte de la fundació PROIDE a Madagascar: enguany, el projecte de la Fundació és la construcció de pous amb bomba solar a l’altiplà Malgaix per tal d’afavorir la promoció de l’educació i la lluita per combatre la malnutrició.