12è ral·li fotogràfic “Open La Salle”

12è ral·li fotogràfic “Open La Salle”


Detall de l'esdeveniment

  • Data:

BASES

PARTICIPANTS: Tothom que ho desitgi. Inscripció gratuïta.

TEMES DE LA CATEGORIA GENERAL: Se n’informarà en el moment de fer la inscripció general i secció.

TEMA DE LA CATEGORIA INSTAGRAM: Els actes que s’organitzin a Manlleu dins de LA PRIMAVERA (EN)CANTADA des de la publicació d’aquestes bases fins al dia 12 de maig, a les 24h.

OBRES: Les fotos han de ser digitals. En categoria general s’acceptarà només una foto per a cada tema i se’n farà una ampliació. En la categoria Instagram LA PRIMAVERA (EN)CANTADA no hi ha límit d’imatges a publicar. Aquestes imatges no seran ampliades.

Per a la categoria general les fotos es descarregaran als ordinadors del Col·legi La Salle Manlleu, on prèviament (en el moment de la inscripció) s’hi haurà obert una carpeta amb un identificador que li donarà l’organització. Per a la categoria Instagram LA PRIMAVERA (EN)CANTADA, la persona participant haurà de publicar les fotos directament a la xarxa social Instagram utilitzant el hastag: #12opensallemanlleu fins al 12 de maig, a les 24h. Per a la categoria d’Instagram no cal inscripció.

CALENDARI

CONCURS: Tindrà lloc el dissabte 22 d’abril de 2017. La inscripció serà a partir de les 16h al Col·legi La Salle Manlleu (c. Enric Delaris, 68). Les fotos de la categoria general s’han de presentar abans de les 20h al mateix lloc. Les fotos de la categoria Instagram LA PRIMAVERA (EN)CANTADA han d’haver-se penjat a la xarxa social Instagram abans de les 24h del 12 de maig.

VEREDICTE: Serà públic el divendres 19 de maig de 2017, a les 17h al Col·legi La Salle Manlleu. Als assistents se’ls demana silenci durant les deliberacions.

LLIURAMENT DE PREMIS i PROJECCIÓ DE FOTOGRAFIES: el divendres 26 de maig de 2017, a les 20.30h, al Col·legi La Salle Manlleu (c. Enric Delaris, 68).

EXPOSICIÓ: Totes les obres de la categoria general estaran exposades del 26 de maig al 29 de setembre de 2017, al Col·legi La Salle Manlleu (c. Enric Delaris, 68).