Els alumnes de Gestió Administrativa participaran a la VI Trobada d’empresaula

Els alumnes de Gestió Administrativa participaran a la VI Trobada d’empresaula

El proper dimecres dia 7 de febrer, els alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa participaran en la VI Trobada d’empresaula a l’auditori i centre de convencions Axa de Barcelona.

Durant al matí, prendran part en un networking on establiran relacions comercials amb altres empreses de la xarxa empresaula. Aquesta xarxa de simulació empresarial esta formada per centres de cicles formatius de grau mitjà i superior de tota Espanya. Enguany, més de 76 empreses simulades presentaran, durant dos minuts, la seva empresa.

Occamy SAS, Iklan SAS, Make your Style, i Boardins Smiles, SAS, són les 4 empreses de La Salle Manlleu i que participem en la trobada.

Tríptics de les empreses simulades

Activitats durant la trobada

Les trobades d’Empresaula tenen la finalitat de posar els alumnes en situacions diferents a les que es troben a la plataforma de simulació empresarial. Per aquest motiu es duen a terme diferents activitats que promouen el contacte entre treballadors de totes les empreses. D’entre tots les activitats programades destaquen les presentacions, el networking (entrevistes per establir relacions comercials amb la resta d’empreses presents a la trobada) i el lliurament de premis final.