Les sortides de batxillerat del 2n trimestre

Les sortides de batxillerat del 2n trimestre

Els alumnes de segon de Batxillerat visiten la Universitat Autònoma de Barcelona per conèixer la vida universitària

Dijous 8 de febrer els alumnes de segon de Batxillerat van fer una sortida a la jornada de portes obertes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) dins les activitats d’orientació sobre el futur acadèmic i professional que realitzem al llarg dels dos cursos de Batxillerat. Al llarg del matí tots els alumnes van assistir a dues xerrades que havien escollit prèviament sobre els diferents graus que organitza la universitat i van poder conèixer el campus i les particularitats de la vida universitària explicades per professors i alumnes.

Per completar la seva preparació pel futur acadèmic, divendres 9 de febrer els alumnes de segon de Batxillerat també van rebre una xerrada per part d’exalumnes del centre sobre la vida universitària. Dividits en quatre grups segons les modalitats dels seus graus –humanitats, economia, ciència i tecnologia– una cinquantena d’exalumnes van explicar com ha estat el canvi de batxillerat a la universitat, les particularitats de viure en una ciutat, les característiques dels seus graus… entre altres qüestions que preocupaven els alumnes de cara al seu futur.

Els alumnes de primer de Batxillerat assisteixen a una jornada de tallers universitaris a la UVic.

Divendres 9 de febrer els alumnes de primer de Batxillerat que no cursen l’assignatura de Funcionament de l’empresa van fer una sortida a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya per conèixer les seves instal·lacions. La universitat havia organitzat una jornada de tallers relacionats amb els graus universitaris que ofereixen per tal que els alumnes poguessin veure els equipaments i conèixer com es treballa. Dividits segons els seus itineraris de batxillerat, els alumnes del centre van poder realitzar diferents tallers i descobrir de primera mà el funcionament de la UVic.

Els alumnes que fan Funcionament de l’empresa es van quedar al centre per participar en la 3a Firaempresa, juntament amb els alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d’Administració i Gestió. Al llarg del matí diferents empreses van passar pel centre per connectar amb els alumnes i assegurar una transició fluida dels estudiants al mercat laboral.