Xerrada formativa sobre sistemes fotovoltaics a CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques

Xerrada formativa sobre sistemes fotovoltaics a CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques


El passat dijous 14 de març, els cicles formatius de La Salle van rebre la visita d’en Xevi Ruiz, responsable d’operacions i manteniment a Renovalti, Altimiras Energies Renovables, i antic alumne de l’escola. Durant la seva intervenció, en Xevi va oferir una detallada explicació sobre els Sistemes Fotovoltaics actuals, tant en l’àmbit domèstic com en el sector industrial, i les innovacions tecnològiques que estan emergint en un camp que està en constant evolució.Durant la seva intervenció també va parlar sobre els aspectes més rellevants del manteniment dels sistemes i de les avaries més freqüents, proporcionant una visió completa dels reptes i les pràctiques òptimes en aquest àmbit.

Aquesta conferència es va incloure dins del marc de l’assignatura d’Instal·lacions solars fotovoltaiques, impartida dins del Cicle de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, subratllant la importància de la formació especialitzada en electricitat en un sector en creixement constant.