Visita dels alumnes de primer de grau superior a l’empresa CAPE Woodworking Machinery

Visita dels alumnes de primer de grau superior a l’empresa CAPE Woodworking Machinery

El passat dimecres 14 de febrer, els alumnes de primer de Cicle Formatiu de Grau Superior de Programació de la producció en fabricació mecànica, van tenir ocasió de poder visitar l’empresa Mecànica Cape de Manlleu, la qual destaca pel seu compromís amb la innovació i la qualitat en la fabricació de màquines destinades a la producció de palets.

Els estudiants van ser rebuts per en Marc Pérez, export manager, i per en Martí Pérez, estudiant de Mecatrònica de grau superior i mecànic industrial a Cape.

La visita va incloure un recorregut de les instal·lacions de l’empresa, on van tenir l’oportunitat de veure com es duen a terme els processos de disseny i com es converteixen les idees inicials en projectes tangibles. Varen veure demostracions de les màquines en funcionament, oferint als estudiants una visió directa de com aquestes tecnologies contribueixen a la producció eficient de palets.

En conclusió, la visita dels alumnes de primer de mecànica de grau superior a l’empresa Mecànica Cape va ser una oportunitat educativa excepcional. Va proporcionar als estudiants una comprensió pràctica dels processos de disseny i muntatge de màquines de fer palets.