La Salle Manlleu a la segona edició del Codefest

La Salle Manlleu a la segona edició del Codefest


Codefest 2024: un esdeveniment, una competició, un èxit.


1. Logic Legends (La Salle Manlleu)
2. Grup UH
(Teknos U-Vic)
3. VdlC2
(La Salle Manlleu)

És especialment destacable que dos dels equips premiats provenen de La Salle Manlleu. Això demostra l’habilitat i el compromís que tenen els nostres estudiants d’informàtica amb la programació.La competició, coorganitzada per OsonaTicTalent i Creacció, va ser un èxit rotund de participació i d’ambient. Els estudiants no només van demostrar la seva destresa tècnica, una gran passió i entusiasme, sinó que també van gaudir enormement de l’esdeveniment.

Volem felicitar a tots els participants, a l’organització i, en particular, als equips guanyadors. El Codefest 2024 ha deixat empremta entre els futurs programadors de comarca. Esperem amb interès la pròxima edició.